Home Smeg

Smeg

Smeg – design & technologie.

Een design van huishoudapparaten dat ontstaat uit de samenwerking met wereldbekende architecten. De producten van SMEG dragen fier het label “Made in Italy”, worden tot in de kleinste details afgewerkt en zijn zowel performant als stijlvol. Bij Smeg gaan technologie en design hand in hand.

Product in de kijker:

De ‘Omnichef’ oven uit het nieuwe ‘Galileo’ ovens gamma: de lijn van ovens die traditioneel koken, stoom en microgolf combineert.

Dankzij de Multicooking technology kan men optimaal gebruik maken van de drie technologieën: meer bruining en knapperigheid dankzij het traditionele koken, optimaal behoud van smaken en vitamines dankzij stoom, en snelheid en gemak dankzij het gebruik van microgolven. Zeven kookcombinaties bieden je meerdere mogelijkheden in de keuken en laten je eenvoudig experimenteren met je favoriete recepten, samen met allerlei nieuwe accessoires. Dankzij de combinatie van de drie kookmethodes kan je tot 70% tijd besparen in vergelijking met alleen traditioneel koken, zonder in te boeten aan de kwaliteit. Ook tal van andere innovaties aan de ovenkuip en de vele Smart cooking automatische programma’s maken deze oven uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor in elke gebruiker een top chef schuilt.

Op deze pagina vindt u alle gedetailleerde informatie: https://galileo.smeg.be/nl/omnichef.