Home Realisaties Desire & Glenn uit Deinze

Desire & Glenn uit Deinze

"We komen geregeld koken in een keuken van DSM tijdens hun events. De keukens zijn duurzaam, mooi en kwalitatief. We dachten: ‘’zo’n keuken willen we ook”. We kozen hiervoor en zijn hiermee nu echt gelukkig."

De keukens zijn duurzaam, mooi en kwalitatief. Heel belangrijk voor ons want we leven en werken in onze keuken

“Gezien wij leven en werken in onze keuken is deze voor ons heel belangrijk. De warme huiselijke sfeer in de toonzaal en het immens gevarieerd aanbod aan stijlen, materialen en opstellingen is zeer aangenaam. We kozen voor een keuken met veel opbergruimte en een eiland waar de één kan relaxen terwijl de ander kookt. Een andere troef is de persoonlijk aanpak vanaf de start tot na de uitvoering. Het volledige proces wordt bij aankoop van de keuken goed doorlopen. Ook bij plaatsing werden we goed op de hoogte gehouden. We zijn heel tevreden.” Desire & Glenn uit Deinze

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal