Home Realisaties Familie De Cock uit Nazareth

Familie De Cock uit Nazareth

"Onze bestaande keuken was verouderd en bovendien niet zo praktisch. Daarom keken we uit naar een functionele, elegante en tijdloze keuken. Aangezien we kwaliteit wensten gingen we langs bij DSM Keukens in Drogenbos waar we vriendelijk werden ontvangen en men onze wens voor een open keuken volledig kon waar maken."

Een zee aan ruimte

“Onze keuken was 27 jaar oud en was aan vervanging toe. Bij een bezoek aan DSM Keukens in Sint-Martens-Latem werden we verliefd op de deepskin kasten die er niet alleen zeer klassevol uitzien maar ook steviger zijn dan wat we elders zagen. Onze belangrijkste vragen waren veel kastruimte en een groot werkblad om heerlijk te kunnen koken en aperitieven. Dit werd door de binnenhuisarchitect prachtig uitgetekend waardoor onze keuken nu een zee aan ruimte is, meer dan we ooit hadden durven hopen.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal