Home Realisaties Familie Binnenbeek uit Merelbeke

Familie Binnenbeek uit Merelbeke

"Ik ben op dit ogenblik volop aan het verbouwen in mijn woning. De keuken was een van de eerste ruimtes die ik wou aanpakken. Ik ging op zoek naar een keuken van goede kwaliteit en maakte een afspraak met een verkoper van DSM Keukens. Hij tekende de keuken die ik voor ogen had volledig uit en hield rekening met al mijn wensen."

Ik heb de voor- en nadelen van verschillende keukenbouwers goed afgewogen

“Voor mij is de keuken de belangrijke ruimte in huis. Je brengt er elke dag tijd door met je gezin. Ik heb de pluspunten van verschillende keukenbouwers goed afgewogen. Ik raad een bezoek aan DSM Keukens zeker aan. Voor een goede klantenservice zit je bij DSM goed. Intussen kunnen we al enkele maanden genieten van de nieuwe keuken. We hebben hier al veel plezier beleefd.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal