Home Realisaties Familie Buyse – Van Cauwenberge uit Koksijde

Familie Buyse – Van Cauwenberge uit Koksijde

"We wonen al 30 jaar in dit huis en zouden er graag nog zo’n 20 jaar in blijven verder wonen. Na al die jaren de keuken te gebruiken, mochten de keukentoestellen wel eens vernieuwd worden. Dit was voor ons dus hét moment om een nieuwe keuken te laten plaatsen."

Betaalbare kwaliteit

“We zochten een witte, strakke keuken van goede kwaliteit, terwijl die toch betaalbaar is. Dat alles wouden we omvat zien in een goede service. De verkoper van DSM Keukens gaf ons meteen een goed gevoel. Daardoor bleven we verder in contact en kwamen we tot ons mooie project.”

Rust

“Wat ons bijblijft over de samenwerking met DSM Keukens is dat de voorbereiding met de verkoper ons rust en tijd gaf om na te denken om nog wat zaken aan te passen. Ook de timing die gerespecteerd werd en de bekwame keukenmonteur vonden wij super. 

Samen met onze kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen zijn we helemaal klaar om ten volle te genieten van onze nieuwe keuken!

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal