Home Realisaties Familie Ceuppens uit Heffen

Familie Ceuppens uit Heffen

"Sinds enige tijd hebben wij een nieuw samengesteld gezin gevormd. Via enkele aanbevelingen door vrienden en het zien van de reclamespots op TV, zijn we bij DSM Keukens terechtgekomen."

Als hobbykok was het belangrijk om een sociaal gebeuren te creëren

“De nieuwe keuken wordt gebruikt als ‘meeting point’. Een ruim kookeiland om aan te koken terwijl ik een babbeltje doe met mijn vrouw was vanzelfsprekend onmisbaar. Vanaf de start van het eerste bezoek aan de toonzaal tot na de plaatsing van de keuken werden we op een correcte en vriendelijke manier bijgestaan. De plaatsing werd uitgevoerd door bekwame vakmannen. We hadden er het volste vertrouwen in dat de keuken correct geïnstalleerd zou worden. Het was een positieve ervaring om met DSM Keukens onze nieuwe keuken te realiseren.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal