Home Realisaties Familie Dangotte uit Naninne

Familie Dangotte uit Naninne

"We hebben DSM Keukens leren kennen door onze buren die een erg positieve beleving ervaren hebben bij jullie. We kozen voor zwarte hoge kosten met ingebouwde wijnkoeler, oven en microgolf. We houden enorm van ons contrast met ons marmeren keukenblad."

“Mijn man en ik waren op zoek naar een sobere, moderne en kwalitatief hoogwaardige keuken. We ontdekten DSM en hun high-end keukens op een zondagmiddag, want ja, ze bieden ons een groot voordeel doordat ze elke zondag open zijn. We werden begroet door supervriendelijke en professionele verkopers, waardoor we voor DSM gekozen hebben. Voor ons was het een geweldige ervaring! Als gezinnetje van vier spenderen wij nu veel tijd in onze nieuwe keuken.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal