Home Realisaties  Familie De Wilde uit Kalken

 Familie De Wilde uit Kalken

"Naar aanleiding van de verbouwing van ons huis waren we op de uitkijk naar een nieuwe keuken. We kwamen in contact met DSM via kennissen en ons bezoek aan de Batibouw beurs. We waren vastberaden op zoek naar een zwarte keuken met hout en vonden snel de juiste stijl bij DSM Keukens."

Familiemomenten of vrienden op bezoek? Bij ons gebeurt het allemaal in de keuken

“De keuken is de centrale plek in huis waar we familiemomenten doorbrengen en vrienden ontvangen. Niet zomaar een keuken dus… maar een leefkeuken! Het ruime keukeneiland met eetgedeelte en de ontbijthoek zorgen ervoor dat de kinderen hun huiswerk in de keuken kunnen maken, terwijl ik het eten voorbereid. We hebben ook behoefte aan voldoende bewegingsvrijheid.  Het team van DSM Keukens heeft ons op een professionele manier bijgestaan om de ruimte zo goed als mogelijk in te delen. Het nauwe contact met ons als klant, de luisterbereidheid en goede opvolging heeft geleid tot een heel aangename samenwerking.” Familie De Wilde uit Kalken

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal