Home Realisaties Familie Debecker – El Garani uit Nossegem

Familie Debecker – El Garani uit Nossegem

"10 jaar geleden heb ik mijn man leren kennen in Nossegem, sindsdien vormen wij een samengesteld gezin. Een nieuwe keuken zou ons gezamenlijk projectje worden. Bij het uitkiezen van de keuken hielden we rekening dat we het zicht op de wijnzaak, wellness en tuin wouden behouden, dit is ideaal uitgedraaid."

De keuken wordt bij ons écht gebruikt als leefruimte

“Het is leuk om te koken aan het eiland terwijl ik een praatje maak met familie of vrienden die op bezoek zijn. De keuken wordt bij ons écht gebruikt als leefruimte. De stijl van de keuken is landelijk met een werkblad in Belgische natuursteen. De keukenadviseur luisterde goed naar de verwachtingen. Zijn feedback was altijd eerlijk en ‘to the point’. Met de metrotegels aan de muur en het knalrood fornuis van SMEG drukten we onze eigen stempel op het design.” Familie Debecker – El Garani uit Nossegem

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal