Home Realisaties Familie Devester uit Kessel-Lo

Familie Devester uit Kessel-Lo

"De verouderde keuken in onze woning van 1990 was aan vernieuwing toe. Via de verandabouwer werden we doorverwezen naar DSM Keukens. We waren al snel overtuigd van het mooie tekenplan van de verkoper en de vele ideeën over wat je met een beperkte ruimte kan doen." Familie Devester uit Kessel-Lo

Op een aangename manier gezellig koken

“We houden ervan om met ons tweeën gezellig te koken in de keuken. Een groot werkoppervlak was voor ons dus sowieso een ‘must’. Nu kunnen we op een aangename manier een potje koken ‘s avonds. Daarnaast zijn de ruime opbergkasten en de functionele opstelling een grote troef in onze nieuwe keuken. De combinatie van witte en houten kasten geeft de keuken een warme, landelijke uitstraling.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal