Home Realisaties Familie Gillet uit Tremelo

Familie Gillet uit Tremelo

"Ik ging langs bij DSM tijdens de opendeurdagen en was onmiddellijk verliefd op de keuken. De keuken is de leefruimte waar ik met mijn dochter en kleinkinderen het meeste tijd doorbreng. We hadden vroeger geen zicht op de tuin vanuit de keuken. Nu kan ik koken aan het keukeneiland en de kleinkinderen die in de tuin aan het spelen zijn wat in de gaten houden." Familie Gillet uit Tremelo

Ik ging langs bij DSM tijdens de opendeurdagen en was onmiddellijk verliefd op de keuken

“We zijn een gezellig gezin dat houdt van het zuiderse, lekker eten en veel belang hecht aan samenzijn. De keuken moest voor mij praktisch, gemakkelijk in onderhoud en gezellig zijn. De interieurspecialiste heeft alles zeer geduldig voor ons uitgewerkt. De opvolging was perfect van begin tot einde.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal