Home Realisaties Familie Herremy uit Diksmuide

Familie Herremy uit Diksmuide

Praktische indeling

“Twee jaar geleden hebben wij onze nieuwe woning gekocht. De oude keuken was niet meer herbruikbaar en was dus dringend toe aan vernieuwing. Onze droom was een open keuken met eiland, een praktische indeling en onderhoudsvriendelijk. Via reclame in de bus zijn we in contact gekomen met DSM Keukens. De positieve reacties van vrienden heeft ons overhaald om voor DSM Keukens te kiezen.”

Leefkeuken

“Samen met onze 2 tieners en huisdieren komen wij graag even samen in de keuken om o.a. op de bank te zitten en verhalen te delen. De keuken is voor ons dus een echte leefkeuken. Wij zijn enorm tevreden met ons nieuw interieur, de persoonlijke begeleiding van DSM Keukens bij het ontwerp, de correcte afspraken en plaatsing en de snelle oplossing van vragen en problemen.”

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Laat je inspireren

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal