Home Realisaties Familie Kusters-Legros uit Waremme

Familie Kusters-Legros uit Waremme

De familie Kusters-Legros bouwde een moderne nieuwbouwwoning in Waremme met grote open ruimtes. Met een tweede kindje in aantocht, moest de keuken de belangrijkste plaats vormen waar ze met hun hele gezin gezellig kunnen vertoeven. “Dankzij het unieke ontwerp van DSM Keukens kunnen we vandaag lekker ontbijten én aperitieven in onze droomkeuken”, vertelt het koppel. Ontdek wat hun keuken zo uniek maakt! Familie Kusters-Legros uit Waremme

Coating met een vleugje luxe

Het gezin koos voor een zwarte keuken met houten accenten. Dankzij DirectLACK, een nieuwe coating verkrijgbaar in hoogglans of een matte afwerking, krijgt hun keuken een luxueuze uitstraling. De speciale productietechnologie zorgt ervoor dat DirectLACK bijzonder resistent en krasbestendig is. Een verstandige keuze met jonge kinderen in huis, want zo blijven hun kasten er langer als nieuw uitzien!

Granieten werkblad in combinatie met houtlook

Om de kook- en spoelzone te onderscheiden, koos het koppel voor twee verschillende werkbladen. Het spoel- en zitgedeelte bestaat uit zwart graniet: een sterk en natuurlijk materiaal. Je kan deze steensoort herkennen aan de kleine spikkels. Het materiaal is kras- en hittebestendig en slijt- en stootvast. Voor het kookgedeelte koos het koppel voor een werkblad in laminaat. Dat is een kunststof werkblad dat zeer prijs- en onderhoudsvriendelijk is, en verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtimitaties.

Tip: Zoek jij het ideale werkblad? Bekijk hier de voor- en nadelen van alle materialen.

Kolomkast met lades

Opbergruimte is erg belangrijk in een keuken. Daarom integreerde DSM Keukens kolomkasten met lades. Die zijn volledig uittrekbaar en bieden een maximale opbergruimte. Op die manier heeft het koppel een goed overzicht van de inhoud en kan het gemakkelijk aan hun keukengerief. Ondanks de grote draagkracht, voelt het opentrekken en sluiten van de lades zeer licht aan. Bekijk hier alle kastoplossingen voor je keuken.

Apothekerskast

Een handige oplossing om je voorraad te bewaren, is een apothekerskast. Die veelzijdige kast is 15 tot 30 cm breed en zeer geschikt voor onderkasten met een beperkte inbouwbreedte. Ze kunnen ook in een hoge kolomkast geïntegreerd worden. Het koppel koos voor die laatste oplossing rechts van de ovens.

Doorloopdeur

Ook uniek aan de keuken van de familie Kusters-Legros is de doorloopdeur in de kastenwand. Het deurpaneel bestaat uit hetzelfde frontmateriaal als de kasten, zodat de deur onzichtbaar opgaat in de kastenwand. Als de deur dicht is, ligt ze volledig in lijn met de kastenwand, zodat het strakke design gewaarborgd blijft.

 

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal