Home Realisaties Familie Ramboer uit Oostnieuwkerke

Familie Ramboer uit Oostnieuwkerke

"Naar aanleiding van een volledige verbouwing van onze woning, waren wij op zoek naar een kwaliteitsvolle keuken. Als jong koppel werkzaam in het buitengewoon onderwijs genieten wij ervan om samen te koken. Ook onze dynamische levensstijl was één van de redenen om voor een strak en modern design te opteren met veel (werk)ruimte en opbergmogelijkheden." Familie Ramboer uit Oostnieuwkerke

Kwaliteit in zowel product als service

“Een keuken moet voor ons een echte leefruimte zijn waar sociaal contact vanzelfsprekend is. Daarnaast hechtten wij ook belang aan de afwerking zoals het binnenwerk die hetzelfde kleur en materiaal van de fronten moesten hebben. Via sociale media (Instagram en Pinterest) kwamen wij terecht bij DSM Keukens. Er was onmiddellijk een klik met de verkoper in zowel de besprekingen als z’n visie en keukenontwerp. We ervaarden niet alleen een kwaliteitsvol resultaat maar ook een kwalitatieve service.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal