Home Realisaties Familie Storms uit Kampenhout

Familie Storms uit Kampenhout

"De keukenruimte is niet bijzonder groot maar er staat nu toch een mooie, rustgevende keuken in te blinken. We zijn bij verschillende keukenfabrikanten langsgeweest maar hielden het beste gevoel over aan het bezoek bij DSM Keukens." Familie Storms uit Kampenhout

Praktisch ingericht en alles binnen handbereik

“De keuken is praktisch ingericht. We worden een dagje ouder en willen dat alles in handbereik is en in de juiste verhouding staat tegenover elkaar. Daarnaast wouden we ook graag een kookeiland waar we hoog aan kunnen zitten. Zo hebben we een leuke doorkijk in de tuin. We kozen voor DSM Keukens omdat ze respect hebben voor de vraag van de klant. Het is fijn dat een verkoper met je meedenkt, maar luisteren naar de klant is nog belangrijker. Over de communicatie kunnen we zeker niet klagen. Zo zijn we ook heel tevreden over de vlotte organisatie en nette plaatsing.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal