Home Realisaties Familie Swinnen uit Herent

Familie Swinnen uit Herent

"Na heel wat bezoeken bij verschillende keukenbouwers deden we ons rondleiding bij DSM Keukens. We waren op zoek naar frisse ideeën voor de totaalrenovatie van de benedenverdieping. Het totaalproject bestond uit de renovatie van de keuken, bijkeuken, wasplaats, living en bureau. We trokken de stijl van de keuken door naar de rest van het interieur." Familie Swinnen uit Herent

Een prachtig interieurproject waar openheid en gebruiksgemak de hoofdrol spelen

“De uitdaging voor onszelf en DSM was om de verloren ruimte van het oorspronkelijk concept een nieuwe en efficiënte invulling te geven. Belangrijk hierbij waren ruimte, lichtinval en veel opbergruimte voor de spullen van de 3 kinderen. Een leuk detail is het ingebouwde schoenrek in de wasplaats. Met dank aan Jan met wie we veel gedetailleerde gesprekken voerden in een gemoedelijke sfeer, realiseerden we een prachtig interieurproject waar openheid en gebruiksgemak de hoofdrol spelen. TOP !”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal