Home Realisaties Familie Timmerman uit Westkapelle

Familie Timmerman uit Westkapelle

"De samenwerking met DSM Keukens verliep zeer vlot. De verkoper nam de tijd om ons bij te staan in onze keuzes. Hij hield rekening met ons budget en stemde alles met ons af. We kozen voor een ruime keuken met buffetkast en apotheekkast. Onze keuken is niet alleen heel mooi maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Bij ons doet de keuken dienst als échte ‘kook-keuken’. Bij vragen stond er ons altijd een medewerker telefonisch te woord die kon doorverwijzen naar onze vaste contactpersoon. De medewerkers zijn heel behulpzaam."

We zijn grote voorstanders van DSM Keukens, deze kwaliteit vind je nergens anders

“Wanneer vrienden langskomen die ook aan een nieuwe keuken denken verwijzen we hen daarom altijd door naar DSM Keukens. Onze zonen hebben intussen ook al een bezoek gebracht aan de toonzaal en ze waren opgetogen over de designkeukens en de meer trendy combinaties. We zijn grote voorstanders van DSM Keukens, deze kwaliteit vind je nergens anders.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal