Home Realisaties Familie Van Den Meersche uit Roosdaal

Familie Van Den Meersche uit Roosdaal

"De beslissing om met DSM Keukens samen te werken was vrij vanzelfsprekend. Onze ouders hebben reeds een DSM keuken én we werden tevens overtuigd door aannemer Kijk & Bouw. Wij zijn enorm tevreden over de vlotte afspraken en levering."

Een keuken die mensen samenbrengt

“Voor ons was het vooral van belang om een sociale sfeer te creëren in de keuken zodat we hier gezellig met familie en vrienden kunnen vertoeven. Het kookeiland met aangebouwde tafel was hiervoor de ideale oplossing. Terwijl de ene persoon aan het koken is, kan de andere rustig verder werken zonder zich te moeten afzonderen. Een tweede troef die wij hoog in het vaandel dragen, is de oriëntatie van de keuken. Vanuit de open keuken hebben wij een prachtig zicht op onze tuin. Ideaal voor de zomermaanden!”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal