Home Realisaties Familie Van Haevere uit Sint-Niklaas

Familie Van Haevere uit Sint-Niklaas

"Als gepensioneerd koppel waren wij reeds een 2-tal jaar op zoek naar een nieuwe en gebruiksvriendelijke keuken om ons 30 jaar oud model te vervangen. Aangezien DSM Keukens dicht bij de deur was, hebben wij dan ook een afspraak gemaakt met verkoper Steven. De klik was er meteen, nogmaals dank u wel voor de vlotte samenwerking."

Een ‘echte’ keuken

“Een keuken voor ons moet dienst doen als een ‘echte’ keuken waar ’s morgens stevig kan ontbeten worden. De oorspronkelijke opstelling werd behouden in onze nieuwe keuken en de wasmachine en droogkast werden naar wens verwerkt in de keuken. Wij hebben een zeer vlotte communicatie en afhandeling ervaren bij DSM Keukens. Een echte topper! Ook de goede coördinatie met de aannemer was een groot pluspunt.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal