Home Realisaties Familie Van Melkebeke uit Herent

Familie Van Melkebeke uit Herent

"Tom en ik zijn allebei binnenhuisarchitect bij DSM. Vanaf de start van onze carrière was het uitkijken naar DE keuken. Het nieuwbouwappartement gaf ons de ruimte om van nul te beginnen. We zien het graag strak en modern. Veel opbergruimte en ruime binnenlades. Alles functioneel binnen handbereik. De keuken staat centraal in de woning. Ik kook niet graag afgesloten van alles. Ik babbel liever ondertussen of we drinken samen een koffietje of een aperitief. Ook als familie of vrienden langskomen vertoeven we nu allemaal samen in de keuken."

Voor ons mag het eruit springen

“Het strakke design van onze keuken loopt door in onze badkamer en leefruimte. We lieten onze kasten op maat maken uit hetzelfde materiaal. Natuurlijk zitten we in het vak: dagelijks komen we in contact met nieuwe trends. Voor ons mag een ontwerp dus best wat specialer zijn! Zo zijn we heel erg tevreden van onze gekleurde binnenkasten in contrast met de zwarte deuren. Voor ons mag het er dus wat uitspringen.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal