Home Realisaties Familie Van Noten uit Duffel

Familie Van Noten uit Duffel

"We kwamen bij DSM Keukens terecht via een kennis. Het product zelf en het bedrijf hadden we wel eens gehoord op de radio of gezien op TV maar meer niet. Het persoonlijk advies dat we ontvingen bij DSM Keukens was voor ons een grote meerwaarde. De verkoper zat op eenzelfde lijn met ons op vlak van smaak en uitwerking. Nu genieten we veel meer van onze gezinsmomenten allemaal samen in ons nieuw kernplekje in huis."

Het persoonlijk advies dat we ontvingen bij DSM Keukens was voor ons een grote meerwaarde

“We droomden al lang van een mooie zwarte keuken met in het verlengde een groot keukenblad. We zijn namelijk een grote familie met 5 kinderen.  We werden bovendien stap per stap geïnformeerd over de werkwijze en het verloop van de aankoop. De levering en plaatsing van de keuken verliep perfect. Top service!”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal