Home Realisaties Familie Van Osselaer uit Temse

Familie Van Osselaer uit Temse

"Samen met onze 2 honden Dux en Spock wonen we in een appartement boven de zaak. Een specifieke reden voor de vervanging van de keuken was er niet. We wilden gewoon iets nieuws dus stapten we uit nieuwsgierigheid eens bij DSM Keukens binnen en het was er meteen 'boenk' op. Na een halve dag in de toonzaal was alles in kannen en kruiken."

De keuken werd geplaatst door een echte vakman. Top!

“Een keuken moet voor ons functioneel zijn, maar daarbij is het design zeker niet onbelangrijk. Daarom kozen we voor een apothekerskast, telescopische dampkap en combi-stoomoven. Wij kozen voor een pushed-to-open systeem om de strakke look van onze keuken te behouden.  De details, zoals bijvoorbeeld de stopcontacten die verzinken maakten voor ons het verschil, topkeuken en topresultaat en geplaatst door een top DSM-vakman.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal