Home Realisaties Familie Van Overmeire uit Zelzate

Familie Van Overmeire uit Zelzate

"Nu mijn man en ik op pensioen zijn genieten we van het leven. Tijd om te kijken voor een nieuwe keuken. De keuken is de plek waar we samen eten. Het is fijn om er als mama en oma met mijn kinderen en kleinkinderen te koken. De ruimte is relatief compact, vandaar functioneel en praktisch. We leerden DSM Keukens kennen via tv en tijdschriften en daarbij heeft één van onze goede vrienden ook een DSM keuken. De keuken is mijn werkterrein en daarom lag de eindbeslissing ook bij mij, maar we zijn beide heel erg blij met ons eindresultaat."

De ruimte is relatief compact, vandaar functioneel en praktisch

“Voor mij zijn er drie zaken die niet mogen ontbreken in mijn droomkeuken: voldoende opbergruimte, legboorden en een kookeiland. De vorige opstelling moest absoluut veranderen. Vroeger liepen we altijd naar de garage voor de vaat, heel onpraktisch. Nu gelukkig niet meer. We kozen voor een mooie, stevige en praktische keuken, waar we heel tevreden over zijn. DSM Keukens bewees ons ook dat hun kwaliteit van afwerking, stiptheid en vriendelijkheid zeker aanwezig zijn.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal