Home Realisaties Familie Vandamme uit Kortrijk

Familie Vandamme uit Kortrijk

"Jolien en ik waren op zoek naar een keuken waar we een emotionele band mee hadden. Interieurrenovatie is een van onze passies. Voor de renovatie van onze hoekwoning gingen we op zoek naar een keuken die nét iets specialer en unieker is. We gingen van de ene winkel naar de andere winkel zonder succes. Toen Jolien voorbij de winkel van DSM Roeselare reed zei ze: ‘’ik heb hem gezien’’. De klik was er en de toonzaalkeuken was onmiddellijk verkocht."

We waren op zoek naar een emotionele klik

“We zijn klussers en kozen ervoor de keuken zelf uit te breken en te plaatsen. Het is eerder een keuken met een  industriële touche, waarbij veel opbergruimte voorzien is. De gezelligheid en praktische inrichting maakt van onze keuken ook een échte ‘leefkeuken’. Onmisbaar met een baby op komst en een klein zoontje in huis. We zijn niet alleen tevreden over de stevigheid, kwaliteit en duurzaamheid van de keuken maar ook over het vlotte contact met de medewerkers. Het was top!”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal