Home Realisaties Familie Vanderperren uit Zemst

Familie Vanderperren uit Zemst

"Als samengesteld gezin proberen we zoveel mogelijk te genieten van het leven en brengen we veel tijd door met de kinderen. In het weekend appreciëren we vooral rust en willen we lekker ontspannen. Het is voor ons dus belangrijk dat we in de keuken kunnen koken, ontspannen en onze hobby's kunnen uitoefenen."

Tijd voor de vernieuwing van de oude keuken!

“De keuken die we hadden was al 17 jaar oud en daarom dringend toe aan vernieuwing. Op ons wensenlijstje stond een open keuken om in samen te komen met de kinderen en onze hobby’s uit te voeren. We wouden een extra groot keukenblad – liefst in marmer, een ingebouwde dampkap en 2 grote ovens. Samen met DSM Keukens hebben we deze plannen kunnen realiseren. We zijn zowel tevreden over de keuken als over de klantvriendelijkheid, gevarieerde keuzemogelijkheden en de kwaliteit.”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal