Home Realisaties Familie Vanderwegen uit Deurne

Familie Vanderwegen uit Deurne

Muntgroen

“We zijn jonge pensionados en wonen sinds 1995 in dit appartement. Onze dochters en kleindochter wonen in Nederland, maar wij wilden in België blijven wonen voor de gezelligheid. Onze vorige keuken dateerde van de jaren “70 van vorige eeuw en was dringend aan vervanging toe. We wouden geen conventionele keuken en stopten eerder bij toeval aan een DSM toonzaal. De muntgroene keuken die we daar zagen had ons hart gestolen.”

Glaasje wijn

“We kregen een uitstekende persoonlijke begeleiding van een tof en professioneel team. Onze keuken werd uitgerust met veel lades omdat we dit super handig vinden.

“s ochtends eten we altijd in de keuken en bij feestjes wordt onze keuken een toffe babbel-plek met een lekker glaasje wijn erbij.”

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Laat je inspireren

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal