Home Realisaties Familie Vanhoutven uit Betekom

Familie Vanhoutven uit Betekom

"Een grote ruimte met veel potentieel vroeg om extra hulp en ideeën voor de invulling ervan. Mijn man is een tuinaannemer. We wilden een mooie keuken met veranda die uitgeeft op de tuin. Zo klopt het plaatje voor ons helemaal. We spenderen heel veel tijd in de keuken samen met ons twee zoontjes. De keuken is een plek waar we alle dagen in vertoeven, praten over de dag en samen afwassen. Zeer belangrijk voor ons dus!"

Een grote ruimte vraagt om extra hulp en ideeën voor de invulling ervan

“Voor ons is onze keuken een ‘leefkeuken’, wij zijn hier enorm graag. Het is ons centraal punt waar het gezin samenkomt. Tijdens onze afspraken maakte de keukenadviseur veel tijd voor ons vrij om aan al onze wensen te voldoen. We apprecieerden dit ten volle. Ook de vriendelijke ontvangst in de toonzaal en behulpzaamheid tijdens de hele aankoop is op en top. Wij zijn fan. Bedankt voor de mooie keuken!”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal