Home Realisaties Laurence en Justin uit Kortrijk

Laurence en Justin uit Kortrijk

"Als jong koppel hebben we net ons allereerste appartement gekocht. Hiervoor waren we op zoek naar een landelijke, moderne keuken. Na ons bezoek aan DSM Keukens in Sint-Martens-Latem waren we meteen verkocht. De moderne touch van de keukens in de winkel sloot het best aan bij onze stijl."

Een totaalconcept

“Wij hadden een landelijk, moderne keuken voor ogen. Het kookfornuis moest geïntegreerd worden in het keukeneiland en houttinten zorgen voor een warme sfeer. DSM Keukens bood ons het totaalconcept aan. We werden goed begeleid doorheen het hele aankoopproces. Elk klein detail werd met zorg besproken. Ook de vriendelijke ontvangst en de warme sfeer die je in de winkels ervaart zijn super aangenaam. Wij raden DSM zeker aan bij onze vrienden!”

Laat je inspireren

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal