Home Realisaties Familie Cravatte uit Vedrin

Familie Cravatte uit Vedrin

Nu de keuken steeds meer geïntegreerd wordt in het interieur, is het dikwijls geen sinecure om voldoende opbergruimte te vinden. Ook voor decoratie en waardevolle foto's is er bijgevolg minder plaats. DSM More is hier het antwoord op. Laat je keuken en woonruimte één worden door de integratie van wandkasten.

Strakke look

Door de mat zwarte kasten te combineren met hout creëer je heel wat warmte in de verder heel strakke look. Een gewaagde combinatie met prachtig resultaat.

DSM More

Nu de keuken steeds meer geïntegreerd wordt in het interieur, is het dikwijls geen sinecure om voldoende opbergruimte te vinden. Ook voor decoratie en waardevolle foto’s is er bijgevolg minder plaats. DSM More is hier het antwoord op. Laat je keuken en woonruimte één worden door de integratie van wandkasten. Ook het tv-meubel kan perfect in hetzelfde kastmateriaal gemaakt worden en maakt je interieur helemaal uniek!

Meer DSM realisaties

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Laat je inspireren

De reis naar jouw droomkeuken start hier.

1

Advies

Wij luisteren naar uw wensen en geven ons professioneel advies.

2

Opmeting

Een binnenhuisarchitect komt je keuken opmeten.

3

Bespreking

Alle details van keuken worden stap voor stap doorgenomen en aanpassingen zijn nog mogelijk.

4

Opvolging

Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

5

Genieten

24/7 volop genieten van je nieuwe DSM keuken.

Vind een toonzaal

De keuken is het kloppende hart van je woning. Welkom! We kiezen bewust voor grote toonzalen met veel keukens in verschillende stijlen, modellen en combinaties.

Vind je toonzaal