Home Reviews

Reviews

Ben je nog aan het twijfelen bij welke keukenbouwer je wil langsgaan? Heb je nog dat laatste duwtje nodig om je te overtuigen eens in een van ons inspirerende showrooms langs te komen? Dat de zoektocht naar een nieuwe keuken niet eenvoudig is, begrijpen we bij DSM Keukens maar al te goed. Daarom maken we het je graag gemakkelijk. Laat je adviseren door échte klanten die kozen voor DSM Keukens en hun ervaring met ons deelden.

Steven van Belleghem

Gisteren de laatste bespreking gehad voor onze keuken,tot nu toe zijn wij vol lof over de samenwerking!
Vanaf de eerste kennismaking tot nu zijn wij zeer goed geholpen door verkoper Peter en het advies van de binnenhuis architecte om het plaatje te laten kloppen met onze vloer!
In mei is de plaatsing voorzien we kijken er naar uit om het resultaat te zien.
Fam. van Belleghem-Lammens uit Aalter

Lucien Dhaene

Onze keuken is nu een half jaar geplaatst en we zijn zeer tevreden over het resultaat. De keuken is niet alleen mooi en fijn afgewerkt maar ook superpraktisch in het gebruik. Koken is echt een feest. Onze dank gaat uit naar alle medewerkers en vooral naar Peter die ons steeds op een correcte manier heeft geïnformeerd en ons heeft geholpen om ons de juiste keuzes te maken en die de keuken mooi ingepland heeft. Geen enkele vraag was teveel. Tevens een goede dienst naverkoop. Echt een aanrader.

Myriam Minne

Wat. Een. Service! Jan De Lange komt niet alleen zijn beloftes na, hij doet zelfs beter: ondanks de drukte na Batibouw slaagde hij erin om mijn ontwerp al daags na ons bezoek door te mailen, terwijl hij het ons pas voor 4 dagen later beloofd had. Bovendien kwam dat ontwerp 100% overeen met wat we in gedachten hadden, terwijl de man onze huidige keuken niet eens gezien had. Topkerel! Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.

Myriam Van Cauwenberghe

Zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Samen met Architect Jan, die boordevol goede ideeën zit- hebben we de keuken van onze dromen kunnen creëren. Financieël wel wat onderhandeld, maar prijs/kwaliteit, fantastisch. Dank zij mijn enthousiaste houding ook al 2 klanten kunnen aanbrengen ;-), die op hun beurt zéér tevreden zijn. 1 adres DSM . Go for it …

Hilde Lebrun

Wij zijn langsgegaan bij DSM Oudenaarde en werden geholpen door Isaline. Niets was haar teveel. Zelfs 20 keer de toonzaal op en af lopen, over en weer gemail tot we de droomkeuken hadden die we voor ogen hadden.
En wat we zeer apprecieerden is dat Isaline totaal niet opdringerig was. Iemand die echt naar de klant luisterde!

In tussentijd van plaatsen enorm goede contacten gehad met Isaline, Florian en Koen. Dossier wordt goed opgevolgd daar.

Plaatsing ook geen klagen. Werd door 1 man geplaatst in 2 dagen. Die man werkte heel nauwkeurig alles af. In alle eerlijkheid had ik hier beetje bang voor toen ik zag dat hij alleen was maar wat een vakman.

Enkel de microgolfoven was nog niet voorradig. Deze zou geleverd en geplaatst worden in maart.

Dus 10/10 voor DSM Oudenaarde! Wij zijn superblij met onze droomkeuken????

Christa & Henk

Een keuken kiezen is niet de gemakkelijkste , Na een afspraak te hebben gemaakt bij DSM en de vriendelijke ontvangst van Ward en zijn collega’s is het heel vlotjes verlopen . Na deskundig advies van Ward , met veel geduld , en het aanvoelen van onze wensen , is onze droomkeuken besteld . Voor Ward een dikke proficiat! Afwachtend kijken wij uit voor de verdere opvolging en samenwerking van Ward , alsook zijn Collega’s.

Wij kijken er alvast naar uit voor een vlot en verder verloop van de werken .. positieve groeten voor DSM en medewerkers! Christa&Henk

Herman Amerijck

Dankzij jullie gouden tips genieten wij sedert enkele weken van onze droomkeuken.

Sven De Wachter

2x goed ontvangen door Bernard en de winkelverantwoordelijke. Heel correct geweest bij de aankoop en niets was teveel gevraagd.

Sabine De Clerck

DSM Keukens correct persoonlijke benadering stond gedurende onze zoektocht naar een passende keuken steeds centraal.

Marleen Eeckhout

Vandaag keuken gekocht bij DSM Kampenhout. Bedankt Jaro voor de deskundige en vriendelijke uitleg.

1 2