Home Slimme elektrische toestellen

Slimme elektrische toestellen

Slimme keukenoplossingen zijn er voor iedereen. De slimme keuken wordt steeds belangrijker. Technische innovaties helpen ons op weg om het leven en werken in de keuken makkelijker te maken. Dankzij slimme elektrische apparaten, geoptimaliseerde bergruimte, ingewerkte kasten, futuristische fornuizen, hightech dampkappen, … maken we van de keukenruimte een toegankelijke, veelzijdige en comfortabele plek. Hieronder zetten we enkele slimme elektrische innovaties in de kijker.

stopcontact in keukenblad

Oplaadpunt voor smartphone en tablet

Een keuken vol snoeren … herkenbaar? Alle huisgenoten willen hun smartphone, tablet en andere elektrische apparaten opladen en het liefst allemaal op hetzelfde moment. Maar als je klaar bent met jouw elektronica op te laden, hangen de kabels nog steeds in de keuken te slingeren. Met een oplaadpunt voor smartphones en tablet hou je orde op zaken.

Ingebouwd stopcontact met USB-poort

Verborgen in het keukenwerkblad, uittrekbaar naar boven en beneden. Met één druk op de knop tover je hem tevoorschijn. Na gebruik berg je hem op dezelfde manier weer op. Ideaal voor de plekken waar je veel tijd doorbrengt zoals in de keuken, zonder dat het stopcontact in de weg hoeft te zitten.

Ingebouwd twist-stopcontact

Een twist-stopcontact is tweedelig en zit verborgen in het keukenwerkblad. De werkwijze is heel eenvoudig: push–twist–open en push–twist-close.

Nieuwe elektrische snufjes voor in de keuken

Samsung smart fridge

Of je nu een vergeetkous bent of niet. Deze slimme koelkast is je rechterhand in de keuken. Met deze intelligente koelkast kan je de familiekalender bijhouden en muziek beluisteren. De koelkast heeft een multifunctioneel display dat moeiteloos de functies van je smartphone overneemt, fungeert als receptenindex en dient als prikbord zodat je er notities op kunt achterlaten.

Slimme kranen van Franke of Quooker

Geniet van zowel koud, warm, gefilterd, bruisend als kokend water uit de kraan en steek een handje toe voor een beter milieu!

Knock2open vaatwasser van Miele

Door de unieke Knock2open-functie zijn de vaatwassers perfect te integreren in een greeploze keuken. En laat greeploze keukens nu nét een van de populairste trends zijn van de voorbije jaren. Met twee keer kloppen gaat de deur automatisch open. Handig, toch?